Navodila za spletni vpis

Na naši spletni strani https://sikpos.si/ v zgornjem desnem kotu poiščite svetlo  modro ikono Cobiss+ in kliknite nanjo. V zgornji modri vrstici najdite Moj profil Cobiss in zopet kliknite, da se odpreta ikoni Prijava in pod njo Spletni vpis. Kliknite na Spletni vpis in v prazno vrstico vpišite Knjižnica Bena Zupančiča Postojna ter kliknite Nadaljuj. Izpolnite…

Na naši spletni strani https://sikpos.si/ v zgornjem desnem kotu poiščite svetlo  modro ikono Cobiss+ in kliknite nanjo.

V zgornji modri vrstici najdite Moj profil Cobiss in zopet kliknite, da se odpreta ikoni Prijava in pod njo Spletni vpis.

Kliknite na Spletni vpis in v prazno vrstico vpišite Knjižnica Bena Zupančiča Postojna ter kliknite Nadaljuj.

Izpolnite pristopno izjavo, in sicer podatke vnašajte tako, kot so zapisani v vašem osebnem dokumentu. Izbrati morate tudi geslo, s pomočjo katerega boste dostopali do servisa Moja knjižnica (Cobiss+). Knjižnica zbira osebne podatke o članih izključno z namenom izvajanja knjižnične dejavnosti, skladno z Zakonom o knjižničarstvu-1. Osebne podatke, zbrane z zakonsko podlago, zbiramo in obdelujemo v skladu s predpisi o varstvu osebnih podatkov.

Po uspešno zaključenem spletnem vpisu boste prejeli elektronsko sporočilo za aktivacijo članstva, ki vsebuje povezavo za potrditev, ki je veljavna 24 ur. Članstvo velja izključno za brezplačni dostop do elektronskih virov v času izredne zaprtosti knjižnice.