OBVESTILO O ZAPRTJU KNJIŽNICE

Člane in uporabnike obveščamo, da bodo vse enote naše knjižnice od 1. 4. 2021 dalje zaprte. Izposoja in vračilo gradiva v tem času ne bosta mogoča. Ponovno odprtje je predvideno v ponedeljek, 12. 4. 2021. Več informacij sledi v nadaljevanju …

V tem času bo onemogočeno:

  • izposoja in vračilo gradiva
  • rezervacije gradiva v katalogu COBISS
  • medknjižničnega naročanja in izposoje
  • naročanje in pošiljanje gradiva po pošti
  • dostop do informacij po telefonu

Knjižnica bo od 1. 4. naprej zaustavila roke za vračanje izposojenega gradiva članov, kar pomeni, da vam gradiva ni potrebno vračati, saj se zamudnine ne bodo štele in imate knjige in drugo gradivo lahko doma. Prav tako ni potrebno, da si sami preko sistema Cobiss (Moj profil COBISS) podaljšujete izposojeno gradivo ali da prosite za podaljšanje preko telefona. Izposojeno gradivo boste lahko brez zamudnine vrnili v knjižnico do 1. 5. 2021. Zaradi zaprtja knjižnice za vas ne bodo nastali nobeni stroški.
Ne želimo pa si, da bi v teh negotovih dneh ostali brez prostočasnega ali študijskega branja, zato vas vabimo, da na naši spletni strani obiščete spletni portal BIBLOS, kjer si lahko zelo enostavno izposodite e-knjige. Poleg BIBLOSA so vam na voljo tudi elektronske zbirke s spletnimi časopisi PRESSREADER, dostop do zvočnih knjig AUDIBOOK in drugi portali s številnimi zanimivimi vsebinami.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje.
Ostanite zdravi in se kmalu vidimo!

Ekipa Knjižnice Bena Zupančiča Postojna