OBVESTILO – DELOVANJE VSEH ENOT KNJIŽNICE Z OMEJITVAMI

Knjižnica Bena Zupančiča Postojna s ponedeljkom, 12. aprila, odpira vrata za uporabnike v vseh svojih enotah. Delovanje knjižnic bo do nadaljnjega prilagojeno Odloku o začasni prepovedi ponujanja kulturnih in kinematografskih storitev končnim uporabnikom v Republiki Sloveniji (Uradni list RS, št. 55/2021).

V prostorih knjižnice je obvezno upoštevati varnostno razdaljo do uporabnikov in zaposlenih, sočasno je dovoljen vstop enemu uporabniku. Dostop do knjižnih polic do preklica ni dovoljen.

Zaradi zaprtja vseh enot knjižnice v začetku aprila vsem uporabnikom, ki imajo izposojeno knjižnično gradivo, omogočamo vračilo tega gradiva do 1. 5. 2021, brez računanja zamudnin in podaljševanja.

Čitalnice knjižnice do nadaljnjega ostajajo zaprte, revije in časopise pa si uporabniki lahko sposodijo na dom, enako kot knjižno gradivo. Uporabnike tudi vabimo, da uporabijo tudi možnosti dostopa do e-knjig in vseh drugih e-gradiv  oziroma  podatkovnih zbirk, ki so dostopne na naši spletni strani.

Vse enote knjižnice bodo delovale po uradnem veljavne urniku, v  enotah sta možna izposoja in vračilo gradiva, uporabnike pa prosimo , da si gradivo prej naročijo in se na izposojevalnem mestu oglasijo samo za prevzem ali pa vračilo gradiva. Knjižnično gradivo je potrebno naročiti dan pred obiskom knjižnice.

Zahvaljujemo se vam za natančno upoštevanje navodil in vam želimo prijetno branje.