Predavanje Dore Pal “Vzgoja otrok v digitalni dobi”

Društvo projekt človek, Sprejemni center Piran vabi na predavanje Dore Pal: »Vzgoja otrok v digitalni dobi«, ki bo v četrtek, 4. novembra, ob 18.uri v čitalnici knjižnice. Izvedeli bomo, katere so pasti odraščanja in kako lahko starši, šola in družba pomagajo graditi zdrav in prijeten svet, tako zase kot za otroke.
Dora Pal je vodja Terapevtske skupnosti Društva Projekt Človek; certificirana supervizorka, gestalt družinska psihoterapevtka, ki že več kot 20 let neposredno terapevtsko dela z zasvojenimi in njihovimi svojci ter izobražuje tako starše kot stroko s področja urejanja zasvojenosti.

Otroci in mladostniki so v sodobnem času izpostavljeni številnim vplivom; tistim, zaradi katerih se lahko že zgodaj pojavljajo zametki zasvojenosti, kot tudi vsem možnostim, ki nudijo zdravo odraščanje. Novodobne tehnologije, hitenje, pomanjkanje časa, vrednot in velikokrat neosebni odnosi niso dobra popotnica današnji mladini.
Kako vzgajati v tem turbulentnem času? Na kaj biti kot starš pozoren? Kam se obrniti po podporo, če čutimo vzgojno nemoč ali opazimo, da otrok drsi v zasvojenost?
V predavanju bo Dora Pal, tudi z vidika dela v Društvu Projekt Človek, prikazala katere so pasti odraščanja in kako lahko starši, šola in družba pomagajo graditi zdrav in prijeten svet, tako zase kot za otroke.
Udeležba na predavanju je brezplačna, obvezno je izpolnjevanje PCT pogoja.
Predavanje pripravljamo v sodelovanju s Knjižnico Bena Zupančiča Postojna.
Vabljeni.
Predsednica Društva Projekt Človek
mag. Suzana Puntar, univ. dipl. psih.

Zahvaljujemo se vsem našim sofinancerjem, ki omogočajo delovanje programa Projekt Človek – Sprejemni center Piran.