Pogovorni večer Naši POrtreti z Dragom Mislejem Mefom

V četrtek, 2. februarja, ob 18. uri vas vabimo v čitalnico knjižnice na pogovorni večer v ciklusu Naši POrtreti z gostom DRAGOM MISLEJEM MEFOM. Le kdo ga ne pozna? Ježkov nagrajenec 2017. Na svoji široki in vsestranski, močno razgibani življenjski in ustvarjalni poti, ostaja še vedno tudi naš POstojnčan!

Tokrat bo v Naših POrtretih gost posebne sorte: glasbenik, novinar, urednik, organizator … Predvsem pa vedno eden in edinstven Mef. Le kdo ga ne pozna? Ježkov nagrajenec 2017. V svojih pesmih in zapisih je izviren, duhovit, iskriv, preprost, srčen in radoživ, a kdaj tudi uglašen na pronicljivo kritično noto. Na svoji široki in vsestranski, močno razgibani življenjski in ustvarjalni poti, ostaja še vedno tudi naš POstojnčan! Zato se bomo z njim predvsem pogovarjali, pravzaprav se bo njegova stanovska kolegica, novinarka Helena Premrl.

No, in morda nam bo tudi zaigral in zapel. Čeprav so ga mlada leta odnesla na Obalo, v Izolo, kjer je pognal svoje druge korenine, nas vedno rad prijateljsko obišče s pesmijo. Poln je topline in nalezljive vedrine, ki jo bo tudi tokrat delil z nami.