DETEKTIVKA PO KNJIŽNICI za odrasle

Ker knjižnica ni samo prostor za izposojo knjig, vas vabimo, da se z znanjem in spretnostjo preizkusite v naši sobi pobega!

V Knjižnici Bena Zupančiča Postojna smo k problemu motiviranja branja želeli pristopiti na nov in svojevrsten način, zato smo razvili Detektivko v knjižnici. To je soba pobega, v kateri udeleženci korak za korakom, s pomočjo sledi nevidnega pisala, dekoderja, cripteksa in drugih nenavadnih pripomočkov, rešujejo naloge in uganke, ki jih pripeljejo do cilja. 

Rezervirate lahko Detektivko po knjižnici za otoke ali Detektivko po knjižnici za odrasle, po dogovoru jo pripravimo tudi na našem bibliobusu, vedno pa smo pripravljeni prisluhniti vašim željam.

  • DETEKTIVKA PO KNJIŽNICI ZA OTROKE

Primerna je za skupino (od 5 do 10 oseb) otrok  od 9. leta dalje, ob praznovanju rojstnega dne ali kot kakovostna popestritev vsakdana. Sobi pobega sledi še ustvarjalna delavnica, skupen čas trajanja je 2 uri.  Po želji za dodatne pol ure nudimo še prostor za pogostitev. Cena je 10 eur na otroka.

  • DETEKTIVKA PO KNJIŽNICI ZA ODRASLE

Primerna je za manjšo skupino (od 4 do 8 oseb) sodelavcev, prijateljev, sošolcev (srednja šola)… Cena enourne detektivke je 10 eur na osebo.

 

Vabimo vas na pustolovščino med knjižnimi policami, ki poleg povezovanja ekipe in navduševanja nad knjižnimi vsebinami, nudi obilico zabave in adrenalina.

Svoj termin lahko rezervirate po telefonu: 05 726 50 73 (Nenad) ali po elektronski pošti: detektivka@sikpos.si